Bel ons vandaag nog op Tel: 06-16405616

Zinkwerk Nijkerk

Zink als dakbedekking of als dakgoot en hemelwaterafvoer wordt al eeuwen gebruikt, maar is de laatste jaren aan een hernieuwde opmars bezig. Het geeft een exclusieve uitstraling aan een pand, bovendien is het een materiaal dat in verschillende vormen verwerkt kan worden. Daarnaast is zink duurzaam. Het gaat gemiddeld 50 tot 60 jaar mee en als het vervangen moet worden, is het voor meer dan 90% recyclebaar. Bij (licht)hellende daken vraagt zinkwerk Nijkerk weinig tot geen onderhoud, bij platte daken moet af en toe rottend gebladerte worden weggehaald omdat dit de oxidelaag van het zink kan aantasten. Er bestaan verschillende systemen om zink te verwerken en ook zijn er verschillende zinklegeringen op de markt. De meest gebruikte legering is titaanzink. Bij deze legering zijn er kleine hoeveelheden titaan, koper en aluminium aan het zink toegevoegd. Uw zinkwerk Nijkerk expert Doeleman vertelt u er graag meer over.

 

Zinkwerk Nijkerk plaatsen

Het plaatsen van zinken dakbedekking, gevelbekleding, dakgoten en regenpijpen is een waar ambacht, waarbij het aankomt op deskundigheid in combinatie met de juiste materialen en gereedschappen. Maar niet alleen aan de woning of een bijgebouw zelf wordt zink toegepast, ook is het geschikt voor vijverranden of bijvoorbeeld bloembakken. Installatiebedrijf Doeleman heeft veel ervaring met het toepassen van zinkwerk Nijkerk, kijkt u maar eens bij de foto’s van recent gerealiseerde projecten elders op de site. Beschadigingen aan zinkwerk Nijkerk kunnen doorgaans uitstekend gerepareerd worden, meestal zelfs zo dat dit helemaal niet meer te zien is. Zinkwerk Nijkerk vereist nauwkeurig werken, zeker bij het zinkwerk Nijkerk dat in het zicht ligt. Alleen dan heeft het de exclusieve uitstraling waar het om bekend staat.

 

Zinkwerk Nijkerk expert Doeleman

  • Veel expertise met en kennis van zinkwerk Nijkerk;
  • Doeleman werkt secuur en netjes;
  • Wij werken door het hele land;
  • Ook in combinatie met andere dakbedekking;
  • Vakmanschap tegen concurrerende prijzen.

 

Nieuwe daken en vervanging dakbedekking

Doeleman brengt nieuw zinkwerk Nijkerk aan én vervangt oude dak- of gevelbekleding. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld bij een pannendak de dakgoten en regenpijpen van zink te maken of om bijvoorbeeld een dakkapel met zink te bedekken terwijl de rest van het dak met dakpannen is bedekt. Ook sierlijsten behoren tot de mogelijkheid. Zinkwerk Nijkerk als dakbedekking is niet goedkoop, maar het is de investering absoluut waard omdat u het vermoedelijk maar eens in uw leven hoeft te doen én het nauwelijks of geen onderhoud vraagt.

 

Overige werkzaamheden

Doeleman is een allround installatiebedrijf. Naast zinkwerk Nijkerk voeren wij ook andere dakwerkzaamheden uit, bijvoorbeeld het plaatsen van EPDM dakbedekking. Maar ook binnenshuis kunt u ons voor allerlei klussen inhuren. Wij ontwerpen en plaatsen badkamers, keukens en sanitair, vervangen en leggen leidingen en rioleringen aan, installeren cv-installaties en koelinstallaties, leggen vloerverwarming en plaatsen zonneboilers. Kortom: voor elke klus waar een VDE schroevendraaier, waterpomptang, gasbrander of pijpentang voor nodig is! Voor meer informatie over onze werkzaamheden én over het plaatsen van zinkwerk Nijkerk kunt u ten allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kijk ook eens op:
CV installatie Nijkerk, Dakdekker Nijkerk, EPDM dak Nijkerk, Installatiebedrijf Nijkerk, Installatietechniek Nijkerk, Loodgieter Nijkerk, Sanitair Nijkerk, Vloerverwarming Nijkerk