Bel ons vandaag nog op Tel: 06-16405616

Loodgieter Scherpenzeel, oud beroep in modern jasje

Al in het Romeinse Rijk kende men loodgieters Scherpenzeel. Het Latijnse woord voor zo’n vakman was ‘plumbarius’, naar ‘plumbum’, het Latijnse woord voor lood. Tegenwoordig werkt een loodgieter Scherpenzeel niet meer met lood, hooguit om nog ergens een oude loden waterleiding te vervangen, maar de benaming loodgieter Scherpenzeel is een blijvertje, net als het Engelse woord ‘plumber’. De werkterrein van de moderne loodgieter Scherpenzeel omvat reparatie, aanleg en onderhoud van verwarmingsinstallaties, sanitair, waterleidingen en riolering. Omdat allerlei moderne installaties gebruikmaken van computertechnologie, moet de loodgieter Scherpenzeel ook verstand hebben van computers.

 

Doeleman loodgieter Scherpenzeel

Installatiebedrijf Doeleman gaat nog een stapje verder met moderne installatietechniek. Wij hebben ons gespecialiseerd in duurzame, energiezuinige installaties als zonneboilers, warmtewisselaars, aardwarmtepompen en intelligente cv-ketels. Met deze installaties bespaart u niet alleen op de energierekening en draagt u bij aan een beter milieu, maar ze bieden u ook meer comfort en ze zijn gebruikersvriendelijk. Bovendien verhoogt u ook nog eens de waarde van uw woning én u komt wellicht in aanmerking voor subsidie als u kiest voor een energiebesparende installatie. Doeleman vertelt u er graag meer over, bij u thuis of bij ons op kantoor.

 

Waarom loodgieter Scherpenzeel Doeleman

  • Specialist in moderne installatietechniek;
  • Met kennis en ervaring, passie en vakmanschap;
  • Aanleg en renovatie sanitair, badkamers en keukens;
  • Voor advies, reparatie, installatie en onderhoud;
  • Installatiebedrijf Doeleman komt overal;
  • Voor elke klus een vaste projectleider;
  • Met oog en oor voor de wensen van de klant;
  • Loodgieter Scherpenzeel Doeleman werkt netjes, secuur en snel.

 

Onze werkzaamheden

Naast de moderne installatietechniek is loodgieter Scherpenzeel Doeleman in te schakelen voor het ontwerpen en aanleggen van keukens, sanitair en badkamers, verwarmings- en koeltechniek, het vervangen of nieuw aanleggen van riolering, gas- en waterleidingen, dak- en zinkwerk en nog veel meer. Kijkt u maar eens bij ‘recente projecten’ op deze site. Weet u niet zeker of wij ook voor de klus in te schakelen zijn die u in gedachten heeft? Neemt u vrijblijvend contact op om te overleggen. Doeleman is gevestigd te Uddel, in de driehoek Amersfoort – Zwolle – Apeldoorn, maar wij werken door het hele land.

 

Onze werkwijze

Allereerst bespreken wij natuurlijk de wensen en verwachtingen die u hebt. Die vormen voor ons de leidraad. Wij kunnen u adviseren en suggesties en voorstellen doen. Als we het eens zijn over de te verrichten werkzaamheden, maken wij een prijsopgave. Bij akkoord wordt een planning gemaakt die erop gericht is zo te werken dat u zo kort mogelijk hinder van de werkzaamheden heeft. Bij elke klus werken wij met een vaste projectleider die het hele proces begeleidt. Hij is van begin tot eind uw vaste aanspreekpunt. Mochten er door onvoorziene omstandigheden meerkosten zijn, dan zal de projectleider met u overleggen over de volgende stappen. Omdat loodgieter Scherpenzeel Doeleman veel ervaring heeft, zal het niet snel voorkomen dat er onverwachte meerkosten zijn, maar garanties daaromtrent zijn niet te geven. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact op met loodgieter Scherpenzeel Doeleman voor een vrijblijvend gesprek. 

Kijk ook eens op:
CV installatie Scherpenzeel, Dakdekker Scherpenzeel, EPDM dak Scherpenzeel, Installatiebedrijf Scherpenzeel, Installatietechniek Scherpenzeel, Sanitair Scherpenzeel, Vloerverwarming Scherpenzeel, Zinkwerk Scherpenzeel