Bel ons vandaag nog op Tel: 06-16405616

Installatietechniek, ons vak en onze passie

Doeleman beheerst de kneepjes van het vak, al jaren. Onze medewerkers zijn geschoold, hebben veel ervaring en houden hun kennis up to date. Niet zozeer omdat het nodig is, maar omdat we plezier hebben in ons vak en steeds weer nieuwsgierig zijn naar de nieuwste ontwikkelingen. Daarom is Doeleman ook gespecialiseerd in duurzame, moderne installatietechniek. Het werken aan energiezuinige oplossingen die veel comfort bieden, gebruiksvriendelijk zijn én een hoog rendement geven, is de toekomst. Intelligente cv-ketels, aardwarmtepompen, warmtewisselaars, zonneboilers en slimme zonneschermen zijn een greep uit de mogelijkheden om duurzaam en verantwoordelijk om te gaan met tal van installaties. Wellicht is er voor u de mogelijkheid subsidie aan te vragen voor de energiebesparende oplossingen.

 

Werkzaamheden van installatiebedrijf Doeleman

Naast de moderne installatietechniek, verstaat Doeleman de kunst van de ‘gewone’ installatietechniek. Gevestigd in Uddel, in de driehoek Amersfoort – Apeldoorn – Zwolle, is Doeleman in heel Nederland in te schakelen voor allerhande klussen als loodgieterswerk, verwarmings- en koeltechniek, het ontwerpen en aanleggen van keukens en badkamers, het vervangen of nieuw trekken van gas- en waterleidingen en nog veel meer. Ook klussen die te maken hebben met dak- en zinkwerk voeren wij met veel genoegen en grote nauwkeurigheid uit. Elders op de site kunt u een idee van onze werkzaamheden krijgen onder het kopje ‘recente projecten’.

 

Waarom Doeleman installatiebedrijf

  • Specialisten in moderne installatietechniek;
  • Kennis en vakmanschap, passie en ervaring;
  • Op elke klus een vaste projectleider;
  • Met oog en oor voor de wensen van de klant;
  • Installatiebedrijf Doeleman werkt snel en netjes;
  • Wij adviseren, repareren en installeren.

 

Zo werken wij

Bij elke klus op het vlak van de installatietechniek neemt Doeleman de tijd om kennis te maken. Kennis maken met u als klant en kennis maken met uw specifieke situatie en uw wensen en verwachtingen. Daarbij zijn kijken en luisteren belangrijk, maar ook het meedenken en adviseren. Vervolgens wordt een offerte gemaakt en een stappenplan ontwikkeld. U krijgt een persoonlijke projectleider die het hele traject begeleidt. Zo zijn de communicatielijnen kort en duidelijk en weet u wie u kunt aanspreken. Doeleman zal zich aan de begroting houden, maar soms zijn meerkosten niet te voorkomen doordat zich onvoorziene dingen voordoen. Als dit gebeurt, dan zal de projectleider dit met u bespreken en goed overleggen over de te nemen beslissing.

                                                                                     

U kunt op ons bouwen

Ziet u op tegen de klus, het gedoe, de rommel? Installatiebedrijf Doeleman heeft daar alle begrip voor en zal de planning zo maken dat u zo kort en zo min mogelijk last van de werkzaamheden heeft. Bovendien bespreekt de projectleider de planning met u zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Ook goed om te weten: Doeleman werkt snel én netjes, de stofzuiger is misschien wel ons meest gebruikte gereedschap. Bent u benieuwd wat wij u adviseren of voor u kunnen betekenen? Neemt u vrijblijvend contact op met Doeleman installatietechniek, wij staan klaar om kennis te maken!

Kijk ook eens op:
CV installatie Kootwijkerbroek, Dakdekker Kootwijkerbroek, EPDM dak Kootwijkerbroek, Installatiebedrijf Kootwijkerbroek, Loodgieter Kootwijkerbroek, Sanitair Kootwijkerbroek, Vloerverwarming Kootwijkerbroek, Zinkwerk Kootwijkerbroek