Bel ons vandaag nog op Tel: 06-16405616

EPDM dak Uddel

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Het is een soort kunstrubber en heeft net als zijn natuurlijke tegenhanger een aantal eigenschappen waardoor het een zeer aantrekkelijk materiaal is voor dakbedekking. Het is ozon- en uv-bestendig, blijvend flexibel bij temperaturen van -35 tot +120°C, het is brandveilig en vliegvuurbestendig, goed bestand tegen zuren, basen en zouten – behalve aardolieproducten – en het heeft een lange levensduur van minstens 50 jaar. Anders dan een bitumen dak is een EPDM dak Uddel ook geschikt als ondergrond voor een groen dak. Daar komt nog bij dat het materiaal snel en in één laag – zonder open vuur – kan worden aangebracht. Al met al een goede keuze als u gaat voor duurzaamheid en gemak.

 

Installatie- en dakdekbedrijf Doeleman

Doeleman in Uddel, een dorp gelegen in de driehoek Apeldoorn – Zwolle – Amersfoort, is een veelzijdig en allround installatiebedrijf met hart en oog voor de toekomst. Wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid en hebben ons dan ook gespecialiseerd in moderne installatietechniek. Dit is een specialisatie die de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden, niet in de laatste plaats omdat er binnen de bouw steeds strengere regels en voorschriften komen met betrekking tot het gebruik van duurzame materialen. Duurzaamheid gaat vaak gepaard met comfort, gebruiksgemak en zo min mogelijk onderhoud. Naast adviezen en informatie over een EPDM dak Uddel geven wij ook graag informatie over andere duurzame en energiebesparende oplossingen die voor u wellicht interessant zijn.

 

Daarom laat u een EPDM dak Uddel door Doeleman aanleggen

  • EPDM is duurzaam, veilig en snel aan te brengen;
  • Het is geschikt als ondergrond voor een groen dak;
  • Doeleman gaat voor duurzaamheid, comfort en gemak;
  • EPDM is uitstekend te combineren met zinkwerk;
  • Doeleman is een ervaren allround bedrijf.

 

EPDM en zinkwerk

Een EPDM dak Uddel is uitstekend te combineren met zinkwerk, zoals goten, lijsten en hemelwaterafvoer, maar ook gevelbekleding. Bovendien is de levensduur van bestaande zinken dakgoten vaak heel goed te verlengen door ze te bekleden met EPDM stroken. Zo kunt u nog veel meer jaren plezier hebben van uw toch al duurzame zinkwerk. Doeleman werkt uw EPDM dak natuurlijk af met goten en regenpijpen, al dan niet van zink. Wij beschikken over de juiste materialen én de kennis en ervaring om het dak van uw hoofdpand of bijbouw tot in de puntjes te verzorgen.

 

Zo werken wij

Als het gaat om renovatie van een bestaand dak, inspecteren wij eerst de staat van het dak en kijken wat er allemaal moet gebeuren. Vervolgens stellen wij een offerte op. Bij een akkoord van uw kant maken wij een planning, waarbij de leidraad is dat u zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden heeft én u niet op een ongelegen moment met een (deels) open dak komt te zitten. De werkzaamheden worden begeleid door een projectleider die voor u het vaste aanspreekpunt is. Hebt u nog vragen of wilt u weten wat een EPDM dak Uddel u gaat kosten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Kijk ook eens op:
CV installatie Uddel, Dakdekker Uddel, Installatiebedrijf Uddel, Installatietechniek Uddel, Loodgieter Uddel, Sanitair Uddel, Vloerverwarming Uddel, Zinkwerk Uddel