Bel ons vandaag nog op Tel: 06-16405616

Dakdekker Voorthuizen Doeleman

Doeleman is een allround installatiebedrijf, gevestigd in de driehoek Zwolle – Apeldoorn – Amersfoort in het landelijke Uddel. Wij beperken ons niet tot de regio, maar werken door het hele land. Als dakdekkers Voorthuizen maken wij platte en licht hellende daken waterdicht met bijvoorbeeld bitumen, kunststof – zoals het duurzame EPDM – of zink. Daarbij kan het gaan om nieuwe daken of om renovatie, maar ook voor reparatie of onderhoud is Doeleman in te schakelen. Overigens behoort de aanleg van goten en regenpijpen ook tot de werkzaamheden van dakdekker Voorthuizen Doeleman. Met onze expertise en kennis van de modernste technieken, kunnen wij snel en vooral netjes en nauwkeurig werken.

 

Voor platte en licht hellende daken

Anders dan schuine daken moeten licht hellende en platte daken volledig waterdicht zijn. Bij een goed aangelegd schuin dak – met voldoende overlap – hoeft dat niet omdat regen en sneeuw geen kans krijgen naar binnen te komen. Om te voorkomen dat er water op een plat dak komt te staan, moet er altijd iets afschot zijn en wel op zo’n manier dat het hemelwater netjes in de goten en de afvoer stroomt. Platte daken zijn over het algemeen gevoelig voor hevige wind door de zuigkracht ervan en moeten meestal verzwaard worden. Dat kan bijvoorbeeld met grind of met tegels, maar ook een groendak behoort tot de mogelijkheden. Een ander belangrijk aspect waar de dakdekker Voorthuizen rekening mee moet houden, is de isolatie. Die mag nooit aan twee kanten worden aangebracht omdat het dragende houtwerk dan kan gaan rotten. Doeleman overlegt altijd met u waar de isolatie het beste aangebracht kan worden: aan de binnen- of buitenkant.

 

Daarom dakdekker Voorthuizen Doeleman

  • Allround en flexibel installatiebedrijf;
  • Netjes, nauwkeurig en snel;
  • Vakkundig door ruime ervaring en kennis;
  • Voor advies, aanleg, renovatie, reparatie en onderhoud;
  • Ook voor andere (installatie)werkzaamheden.

 

Veiligheid voorop

Voor dakdekker Voorthuizen Doeleman is het veilig werken natuurlijk erg belangrijk. Omdat de dakbedekking bij een plat of iets hellend dak altijd uit één stuk moet zijn, moeten – afhankelijk van het gekozen materiaal – de naden worden dichtgesmolten. Dit gebeurt meestal met gasbranders. Hier is altijd een risico aan verbonden en daarom hebben wij een brandblusser bij de hand. Vooral bij oudere panden waar direct op de balken en latten moet worden gebrand, is voorzichtigheid geboden. Een half uur voor het einde van de werkdag stoppen wij met branden zodat we zeker zijn dat er nergens iets aan het smeulen is op het moment dat wij vertrekken. Overigens zorgt dakdekker Voorthuizen Doeleman er altijd voor dat u geen lekkage krijgt als de werkzaamheden nog niet voltooid zijn als de werkdag erop zit.

 

Allround en flexibel installatiebedrijf

Als allround installatiebedrijf kan Doeleman ook tal van andere werkzaamheden aan. Vooral bij renovatiewerkzaamheden en verbouw kan het een groot voordeel zijn dat wij meerdere werkzaamheden voor onze rekening nemen. Zo worden de werkzaamheden optimaal op elkaar afgestemd en heeft u met minder vaklieden te maken. Neemt u voor vrijblijvend advies en overleg over de werkzaamheden vandaag nog contact op met dakdekker Voorthuizen Doeleman. 

Kijk ook eens op:
CV installatie Voorthuizen, EPDM dak Voorthuizen, Installatiebedrijf Voorthuizen, Installatietechniek Voorthuizen, Loodgieter Voorthuizen, Sanitair Voorthuizen, Vloerverwarming Voorthuizen, Zinkwerk Voorthuizen