Bel ons vandaag nog op Tel: 06-16405616

CV installatie Scherpenzeel

Het hart van de cv-installatie is de cv-ketel. Deze zorgt voor het warme water waarmee een ruimte verwarmd wordt, al dan niet in combinatie met warm kraanwater. In Nederland heeft men tegenwoordig de keuze uit drie verschillende cv-ketels: de Verbeterd Rendement (VR) ketel, de Hoog Rendement (HR) ketel en de Hoog Rendement elektriciteit (HR-e) ketel. Die laatste is vooral interessant bij een verbruik van meer dan 1600 kuub gas per jaar of bij een slecht geïsoleerde woning. De HR-e ketel wekt met de restwarmte zelf elektriciteit op. De HR ketel wordt het meest gebruikt in Nederland. Deze zet 100% van de gebruikte energie om in nuttige warmte, terwijl dat percentage bij de VR ketel op 90% ligt. Als een cv-ketel ook zorgt voor de verwarming van leidingwater, wordt hij een combiketel genoemd.

 

Installatiebedrijf Doeleman

Een van de basiswerkzaamheden van installatiebedrijf Doeleman is adviseren – bijvoorbeeld welk type ketel het meest geschikt is in uw situatie – en het installeren, repareren en onderhouden van cv installaties Scherpenzeel . Doeleman heeft zich gespecialiseerd in moderne installatietechniek, wat wil zeggen dat wij veel kennis en ervaring hebben met betrekking tot duurzame, energiezuinige oplossingen. Zo kunnen wij u alles vertellen over een cv installatie Scherpenzeel in combinatie met een zonneboiler of over de mogelijkheid van een warmtewinner, HR-e ketel, douchewarmtewisselaars en andere duurzame installaties. Maar natuurlijk verzorgt Doeleman ook de plaatsing en het onderhoud van VR en HR ketels. Ook over de mogelijkheid van vloerverwarming informeren wij u graag.

 

Waarom Doeleman voor uw cv installatie Scherpenzeel

  • Onafhankelijk en deskundig advies;
  • Vakkundige plaatsing en onderhoud;
  • Gespecialiseerd in duurzame oplossingen;
  • Met oog voor kwaliteit en comfort;
  • Uitstekende, snelle service;
  • Ook voor tal van andere installatiewerkzaamheden.

 

Wanneer is een nieuwe ketel nodig

Om het maximale uit uw cv installatie Scherpenzeel te halen, wordt geadviseerd de ketel elke twaalf tot vijftien jaar te vervangen. In de eerste plaats is dit een kwestie van veiligheid. Oudere ketels kunnen door slijtage rookgas lekken of koolmonoxide afgeven. In de tweede plaats worden cv-ketels steeds beter in het besparen van energie en een nieuwe ketel kan al snel een besparing van 300 euro per jaar opleveren. Als u twijfelt of uw ketel al aan vervanging toe is, komen wij graag bij u langs om de ketel te testen en u een eerlijk advies te geven. 

 

Andere werkzaamheden van installatiebedrijf Doeleman

Naast de werkzaamheden betreffende cv installaties Scherpenzeel, zijn wij ook in te schakelen voor het plaatsen van sanitair en het ontwerp en de aanleg van keukens en badkamers. Daarnaast verzorgen wij dak- en zinkwerk en de afvoer van hemelwater en lossen wij problemen op met de riolering of lekkages. Doeleman is gevestigd in Uddel – in de driehoek Zwolle – Apeldoorn – Amersfoort – maar wij werken in principe door het hele land. Voor reparatie en onderhoud aan uw cv installatie Scherpenzeel zijn wij echter vooral op de regio gericht. Wilt u meer weten over de beste cv installatie Scherpenzeel in uw situatie, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. 

Kijk ook eens op:
Dakdekker Scherpenzeel, EPDM dak Scherpenzeel, Installatiebedrijf Scherpenzeel, Installatietechniek Scherpenzeel, Loodgieter Scherpenzeel, Sanitair Scherpenzeel, Vloerverwarming Scherpenzeel, Zinkwerk Scherpenzeel